Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Karl May's Winnetou Collection 3 (1962)

DVD1

Treasure at Silverlake
(1962, ca 97 minuten)
De kaart, waar de weg naar de legendarische schat in het zilveren meer op staat, heeft al één man het leven gekost. Winnetou en Old Shatterhand vinden de dode man en gaan op zoek naar de bandieten, echter zijn deze niet voor één gat te vangen!

Fury of the Sabers
(1965, ca 91 minuten)
Kleurrijk, gevaarlijk en verraderlijk! Kara Ben Nemsi reist door het grote imperium van de Turken en trotseert duizend gevaren. Hij is constant in gevecht met een vijand die op één op andere manier telkens weet te ontsnappen door de hulp van de lokale bevolking.

DVD2

In the Valley of Death
(1968, ca 89 minuten)
Mabel Kingsley komt bij een westelijke stad aan om de onschuld van haar vader te bewijzen. Hij zou een verzending van overheidsgoud gestolen hebben. Shatterhand helpt haar het goud en haar vader, Major Kingsley, te vinden. Tijdens de tocht naar de Vallei des Doods krijgen ze hulp van een botanist en een Apache stamhoofd genaamd Winnetou. Zouden ze het m
CompAZG ID: 2930

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1962
Speeltijd: 368 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Media Companies: Videofilm Express
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer