Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Thinner (1996)

STEPHEN KING's Thinner, gebaseerd op de gelijknamige bestseller, met in de hoofdrol ROBERT JOHN BURKE (Robocop 3, Tombstone) en JOE MANTEGNA (Bugsy, The Godfather III) vertelt het verhaal van een bovennatuurlijke, verschrikkelijke kracht en het aftellen naar de ultieme vergelding. Een 109-jarige zigeuner die uit is op wraak, roept een vloek uit die zo afgrijselijk is, dat het slachtoffer zich moet volproppen om te voorkomen dat hij volledig verteert. Naarmate de tijd wegtikt en de marteling bizar en verschrikkelijk wordt, lijkt de dood een steeds betere optie.
CompAZG ID: 2916

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 25-10-1996
Speeltijd: 89 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Joe Mantegna, Kari Wuhrer, Lucinda Jenney, Robert John Burke, Michael Constantine,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Tom Holland
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer