Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Wash (2001)

Dee Loc en Sean zijn kamergenoten en in geldnood. Zij hebben huurschuld en Sean´s auto is teruggevorderd. Ze besluiten bij de autowasstraat van de chagrijnige Mr. Washington te gaan werken. Het lijkt een prima oplossing. Betaald te worden om de vrouwen te versieren, Mr. Washington een beetje imponeren en daarbij zijn hun ´bijverdiensten´ nog nooit zo hoog geweest. Maar alsof ze al niet genoeg problemen hebben; Mr. Washington wordt ontvoerd. De twee moeten maar zien hoe ze hem terugkrijgen.
CompAZG ID: 291

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 16-11-2001
Speeltijd: 90 minuten
Budget: $7,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Snoop Dogg, Dr. Dre, Tommy 'Tiny' Lister, DJ Pooh, Angell Conwell, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: DJ Pooh
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer