Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Merlin II: Mini-serie (2006)

Camelot was ooit een legendarisch, onneembaar, schitterend slot. Zijn betoverde muren stonden voor macht en magie. In het slot bevond zich de Heilige Graal. Maar wat gebeurt er als legenden vervagen en het kostbaarste relikwie verdwijnt? Wie kan Camelot zijn oude glorie teruggeven?

Er zijn vijftig jaren verstreken sinds Merlijn (Sam Neill die ook al in 'Merlin' speelde waarmee hij voor een Emmy werd genomineerd) de torenhoge kantelen van Camelot betreden heeft. De tand des tijds heeft het koninkrijk ernstig toegetakeld, na de dood van koning Arthur is de glorie van Camelot verloren gegaan. De ooit zo grazige weiden zijn veroverd door de afschrikwekkende Rauskaug (Alexander Kalugin, 'The Chronicles of Riddick') en van de dorpen zijn alleen nog ruïnes over. Zelfs de ooit vereerde Lady of the Lake (Miranda Richardson, 'Merlin', genomineerd voor een Oscar en een Golden Globe) is in de greep van Rauskaug geraakt. Waar ooit de Heilige Graal stond, die Camelot bescherming bood, staat nu alleen nog een zwartgeblak
CompAZG ID: 2909

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 14-4-2006
Speeltijd: 177 minuten
Budget: $12,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Duncan Fraser, Sam Neill, Miranda Richardson, Andrew Jackson, Mark Gibbon, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: David Wu
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer