Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Exils (2004)

Naïma en haar vriend Zano besluiten impuslief om van Parijs naar Algerije te reizen via dezelfde route die hun ouders in de jaren '60 namen maar toen in omgekeerde richting. Ze zijn op zoek naar zichzelf en naar een diepere kennis over hun verleden. Onderweg in Andalusië en Marokko ontmoeten ze zigeuners en jonge migranten, en beleven ze zwoele avonturen. Hun zwerftocht naar het zuiden is ook en vooral een muzikale reis die eindigt in een zinderende finale waarin ze de genezende kracht van een extatisch muziekritueel ondergaan.
Tony Gatlif: "Het scenario was even belangrijk als de muziek en de tekst van de liedjes. Ik draai live, zoals live muziek. Geen kunstmatigheid maar puur op een muzikaal gevoel. In het begin is het stel in een identiteitscrisis en dus muzikaal geblokkeerd, aan het eind komt de muziek recht uit het hart, ze geneest en bevrijdt hen."
CompAZG ID: 2906

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 19-5-2004
Speeltijd: 99 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: AR
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Romain Duris, Lubna Azabal, Leila Makhlouf, Habib Cheik,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Tony Gatlif
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer