Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Cujo: Special Collector's Edition (1983)

Het kwaad slaat toe in de vorm van een monsterlijke hond die een hulpeloze familie aanvalt in deze legendarische cultklassieker. Door Cujo, gebaseerd op de bestseller van thrillermeester STEPHEN KING, krijgt het kwaad een nieuwe naam. Terwijl Donna en Vic Trenton (DEE WALLACE, E.T. the Extra-Terrestrial, DANIEL HUGH-KELLY, Someone to Watch Over Me) hun wankele huwelijk proberen te redden, wordt hun zoon Tad (DANNY PINTAURO, TV's Who's The Boss?) vriendjes met de lieve, 90kg zware St. Bernard van hun monteur. Maar zij weten niet dat Cujo door een vleermuizenbeet van een lieve huishond in een gemene killer is veranderd. Als Vic op zakenreis is, komen Donna en Tad voor hun huis vast te zitten in de auto en zo beleven zij een levende nachtmerrie — ze kunnen namelijk geen kant op vanwege de demonische, medogenloze duivelshond die hen in zijn greep houdt. Deze veelgeprezen thriller houdt u vastgekluisterd aan uw stoel.
CompAZG ID: 2902

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 3-8-1983
Speeltijd: 89 minuten
Budget: $5,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Ed Lauter, Dee Wallace, Sandy Ward, Jerry Hardin, Mills Watson, e.a.
Geproduceerd door: Sunn Classic Pictures, TAFT Entertainment Pictures
Regisseur: Lewis Teague
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer