Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Sinterklaas verdwaalt in het grote bos (2006)

Sinterklaas, net aangekomen in Nederland maakt samen met Opperpiet een kleine wandeling in het grote bos, nabij het kasteel waar ze logeren. Tegelijkertijd wordt op een zeer brutale wijze een kostbaar schilderij gestolen uit het dorpsmuseum. Sinterklaas en Opperpiet genietend van de natuur, lopen de verkeerde weg terug. Wat ze ook doen, ze kunnen het kasteel niet meer vinden! Het is ondertussen donker, koud en mistig geworden in het grote bos. Er zit voor Sinterklaas en Opperpiet niets anders op, dan in een donkere verlaten kapel te overnachten, maar wat komen ze daar tegen? In het kasteel is onder de pieten grote paniek uitgebroken. De politie wordt gebeld en start een uitgebreid sporenonderzoek. Zal sinterklaas dit spannende avontuur tot een goed einde weten te brengen? De kinderen weten nog van niets, zullen de schoentjes op tijd worden gevuld?
CompAZG ID: 2890

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-10-2006
Speeltijd: 59 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: NL
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer