Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Moonstruck (1987)

Val voor de charmes van Moonstruck, een betoverende romantische komedie van regisseur Norman Jewison (Fiddler on the Roof, Thomas Crown Affair).

Cher vertolkt op een schitterende wijze de rol van Loretta, een Italiaanse schone met weinig geluk in de liefde, die hulp krijgt van de maan om romantiek te vinden. Na een aantal mislukkingen in de liefde besluit Loretta uiteindelijk te trouwen met een goede vriend. Maar dan wordt ze hopeloos verliefd op zijn jongere broer, gespeeld door Nicolas Cage. Deze situatie wordt nog hilarischer dankzij Loretta's knotsgekke Italiaanse familie. Oscar winnaars Cher, Nicolas Cage en Olympia Dukakis schitteren in dit grappige verhaal over echte mensen.
CompAZG ID: 2878

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 18-12-1987
Speeltijd: 103 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Nicolas Cage, Cher, Danny Aiello, John Mahoney, Julie Bovasso, e.a.
Geproduceerd door: Metro-Goldwyn-Mayer
Regisseur: Norman Jewison
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer