Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Prison (1988)

1956-De Creedmore-Gevangenis. Charlie Forsythe, onschuldig veroordeeld, is de laatste man die in de Creedmore-gevangenis wordt terechtgesteld. Een paar maanden later sluit de poort van Creedmore voorgoed. 1988. Omwille van plaatsgebrek besluit de regering Creedmore opnieuw te openen. Ethan Sharpe wordt weer tot direkteur benoemd. Al vrij snel wordt het gewone gevangenisleven brutaal verstoord door een aantal vreemde ´'ongevallen" met dodelijke afloop. Een van de gevangenen, Burke, geholpen door regeringsbeambte Katherine Walker, gaat op onderzoek uit. Samen ontdekken ze wat er zich dertig jaar geleden heeft afgespeeld, en op welke onfrisse manier direkteur Sharpe daarin betrokken was. De "ongevallen" worden veroorzaakt door de geest van de op wraak beluste Forsythe. De enige manier om de gevangenen te redden is een confrontatie tussen Forsyte en Sharpe. Dit leidt tot een even spektakulaire als onverwachte climax.
CompAZG ID: 286

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 4-3-1988
Speeltijd: 99 minuten
Budget: $1,300,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Mickey Yablans, Tom Everett, Chelsea Field, Lane Smith, Lincoln Kilpatrick, e.a.
Geproduceerd door: Empire Pictures
Regisseur: Renny Harlin
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer