Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Thing Called Love: Director's Cut (1993)

Nashville telt tienduizend singersongwriters die hopen op een doorbraak...maar de kansen daarop zijn minimaal. Miranda-geen familie van Elvis- Presley (Samantha Mathis) is echter vastbesloten haar geluk te beproeven. Dus reist ze van New York naar Nashville en raakt hier bevriend met drie andere gelukszoekers: de verlegen cowboy Kyle Davidson (Dermot Mulroney) uit Connecticut; de Zuiderse schoonheid Linda Lue Linden (Sandra Bullock) en James Wright (River Phoenix), een knappe en arrogante Texaan met een honingzoete stem. Samen proberen zij het te maken in de harde muziekwereld van Nashville en ontdekken onderweg hoop, gebroken harten, geluk...en The Thing Called Love. De befaamde regisseur Peter Bogdanovich (The Last Picture Show, Paper Moon) levert met THE THING CALLED LOVE een levendige, muzikale film af met Phoenix in een van zijn laatste rollen (en de enige rol waarin hij zingt) en een opvallende rol voor Bullock, die een jaar later door de film Speed zou doorbreken als wereldster.
CompAZG ID: 2853

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 16-7-1993
Speeltijd: 118 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Sandra Bullock, Samantha Mathis, Dermot Mulroney, River Phoenix,
Geproduceerd door: Paramount Pictures
Regisseur: Peter Bogdanovich
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer