Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Prancer (1989)

Ze groeit op bij haar vader, die het te druk heeft voor haar, omdat hij op de boerderij moet zorgen dat het hele gezin genoeg te eten heeft. Ze is 9 jaar maar gelooft nog in de kerstman en als ze van school naar huis loopt ziet ze een houten Prancer kapot-vallen. Die avond bij volle maan, vindt ze een echt rendier in het bos. Later ziet ze het dier terug en blijkt het gewond. Ze besluit er stiekem voor te zorgen.
CompAZG ID: 2839

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 17-11-1989
Speeltijd: 99 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Sam Elliott, Rutanya Alda, Ariana Richards, Michael Constantine, Cloris Leachman, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: John D. Hancock
Auteur: Greg Taylor

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer