Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Prison Break: Het Complete Eerste Seizoen (29)

Vastbesloten om zijn broer te helpen ontsnappen berooft een ingenieur een bank zodat hij wordt gearresteerd en de blauwdrukken de gevangenis in kan smokkelen.
CompAZG ID: 2837

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2005-08-29
Speeltijd: +/-51 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Officiƫle website
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Twentieth Century Fox Film, RAT Entertainment, Adelstein/Parouse Productions, Media Companies: Twentieth Century Fox Home Entertainment
Regisseur: Brett Ratner, Michael Watkins, Brad Turner, Matt Earl Beesley, Randy Zisk, Robert Mandel, Vern Gillum, Jace Alexander, Matt Earl
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer