Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Romance & Cigarettes (2007)

Romance & Cigarettes is een vuile en oneerlijke musical over liefde. Nick, een staalarbeider uit New York, is gelukkig getrouwd met Kitty en samen hebben zij drie volwassen dochters. Sinds kort heeft hij een vurige affaire met de roodharige Tula. Als zijn vrouw hem betrapt en Tula zich aan hem wil binden, wordt Nick een gevangene van zijn eigen oerdriften.

Puttend uit inspiratiebronnen uiteenlopend van Charles Bukowski en The Honeymooners, bevat dit romantische avontuur liedjes die ware odes zijn aan onze tijd - van James Brown, Janis Joplin, Engelbert Humperdinck, Tom Jones, Bruce Springsteen, en vele anderen - en gestalte geven aan de hoop en dromen van de karakters.
CompAZG ID: 2836

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 7-9-2007
Speeltijd: 102 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Christopher Walken, Bobby Cannavale, Kate Winslet, Mary-Louise Parker, Aida Turturro, e.a.
Geproduceerd door: GreeneStreet Films
Regisseur: John Turturro
Auteur: John Turturro

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer