Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Blades (1989)

Er staat een groot evenement voor de deur bij de "Tall Grass Country Club": een belangrijk golf toernooi. En de op geld beluste club eigenaar Norman Osbood doet alles om ervoor te zorgen dat daar niets tussen komt. Zelfs wanneer er op z'n golf terrein twee volledig aan repen gesneden lijken gevonden worden! Samen met politiechef Charlie Kimmel probeert hij iedereen ervan te overtuigen dat de moorden gepleegd zijn door een of andere maniak, die allang weer uit de omgeving vertokken is. Norman's theorie gaat niet lang op, want opnieuw wordt er door een van z'n caddy's een aan flarden gesneden lijk gevonden. De zich verdacht gedragende kale en in smerige overalls gekleed gaande serviceman Deke Slade weet méér van de moorden. Hij beweert zelfs de oorzaak van de moorden te kennen, maar weigert er iets over te vertellen
CompAZG ID: 282

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-1989
Speeltijd: 94 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Jeremy Whelan, Robert North,
Geproduceerd door: Troma Entertainment
Regisseur: Thomas R. Rondinella
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer