Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Dirty Dozen: 2-Disc Special Edition (1967)

Het waren gevangenen, psychopaten, stomkoppen en losers - maar het publiek stroomde toe en ze werden legenden van het witte doek. 'The Dirty Dozen' maakte al een verpletterende indruk en is tientallen jaren later nog steeds een mijlpaal in de ensemblefilm. Lee Marvin zet een spijkerharde majoor neer die door het leger als vrijwilliger wordt aangewezen om met een ploeg nietsnutten een zelfmoordmissie op touw te zetten tegen nazi-officieren. Charles Bronson, Ernest Borgnine, Jim Brown, John Cassavetes, Trini Lopez, Telly Savalas, Donald Sutherland en Clint Walker zijn de bekendste namen van de 12 bajesklanten die een éénmalige kans krijgen om hun vrijheid te herwinnen. Gesteld dat ze de missie overleven. Regisseur Robert Aldrich ('The Longest Yard') combineert het anarchistische, anti-autoritaire ondertoontje perfect met explosieve actie. 'The Dirty Dozen' werd genomineerd voor vier Oscars®* en verzilverde er één, voor de Beste geluidseffecten.
CompAZG ID: 2793

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 21-9-1967
Speeltijd: 143 minuten
Budget: $25,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Donald Sutherland, Charles Bronson, Ernest Borgnine, Robert Webber, Telly Savalas, e.a.
Geproduceerd door: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), MKH Productions, Seven Arts Productions
Regisseur: Robert Aldrich, Bert Batt
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer