Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Blackout (1984)

In het stadje Ohio worden Lucy Vinson en haar 3 kinderen op gruwelijke wijze vermoord. Joe Steiner, hoofd van de politie, is er van overtuigd dat de echtgenoot van Lucy de dader is, want die is spoorloos verdwenen. Bij een ernstig auto-ongeluk tereft de politie 2 lichamen aan, de 1 verkoold en de ander onherkenbaar verminkt, maar levend. Hij lijdt aan geheugenverlies en na plastische chirurgie krijgt hij een nieuwe naam: Allen Devlin. De knappe verpleegster Chris Graham die Allen verzorgde, trouwt met hem en samen met haar 2 kinderen uit een vorig huwelijk en hun eigen kind verhuizen ze naar Manchester. Ondertussen is Joe Steiner, die zijn baan bij de politie is kwijtgeraakt, nog steeds vastbesloten om Ed Vinson op te sporen. Dan krijgt hij een anonieme brief met informatie over Allen Devlin.
CompAZG ID: 279

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1984
Speeltijd: 100 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Richard Widmark, Keith Carradine, Kathleen Quinlan, Michael Beck,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Douglas Hickox
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer