Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Sink the Bismarck (1960)

Eén van de meest beroemde zeeslagen uit de Tweede Wereldoorlog is spectaculair verfilmd in deze indrukwekkende oorlogsfilm. In het voorjaar van 1941 wordt de Bismarck, het grootste slagschip van Nazi-Duitsland, aan de ketting gelegd in Noorwegen. Het schip probeert te ontsnappen en bescherming te krijgen van de Duitse luchtmacht, maar wordt opgejaagd door de Britse marine. Uiteindelijk wordt, na hevige gevechten op zee, de Bismarck in het nauw gedreven en tot zinken gebracht. Schitterende special effects maken deze spannende zeeslag tot één van de beste Britse oorlogsfilms die ooit gemaakt is.
CompAZG ID: 2789

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 11-2-1960
Speeltijd: 94 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Maurice Denham, Geoffrey Keen, Laurence Naismith, Peter Burton, Kenneth More, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Lewis Gilbert
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer