Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Dagboek van een Herdershond: Serie 1 (1975)

Het is alweer meer dan 25 jaar geleden dat "Het Dagboek van een Herderhond" op televisie verscheen. Zo'n 6,5 miljoen mensen bleven ervoor thuis. De reden van dit succes? Waarschijnlijk een heel herkenbaar stuk verleden van een specifieke streek in Nederland: het Limburg aan het begin van de vorige eeuw.

In 1914 fietste de jonge kapelaan Erik Odekerke (Jo de Meyere) zijn eerste parochieplaats Geleen binnen. Het kleine landbouwdorp wordt beheerst door een kleine groep notabelen, de onderwijzer, een herenboer en meneer pastoor. De jonge kapelaan is erg onhandig en naief en jaagt ondanks zijn goede bedoelingen veel mensen tegen zich in het harnas. Niet in de laatste plaats de conservatieve pastoor, die zichzelf als de herder van de kudde beschouwt. Wat hem betreft is de kapelaan slechts zijn herdershond. Gelukkig staat Erik er niet helemaal alleen voor. Hij laat zich leiden door een onzichtbare engelbewaarder, waar hij overigens vaak ruzie mee heeft. En dat leidt weer tot komische situaties.

Regisseur Willy
CompAZG ID: 2782

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1975
Speeltijd: 432 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Kees Brusse, Peter Aryans, Rudi Falkenhagen, Herbert Joeks, Betsy Smeets, e.a.
Geproduceerd door: KRO, Media Companies: Endemol Home Entertainment
Regisseur: Willy van Hemert, Willy van Hemert, Willy van Hemert, Willy van Hemert, Willy van Hemert, Willy van Hemert, Willy van Hemert, Wi
Auteur: Jacques Schreurs, Jacques Schreurs, Jacques Schreurs, Jacques Schreurs, Jacques Schreurs, Jacques Schreurs, Jacques Schreurs, Ja

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer