Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Wilderness (2006)

In een jeugdgevangenis zit een extreem moeilijke groep jongens opgesloten. Ze terroriseren een medegevangenen tot het uiterste en zijn onhandelbaar. Niks of niemand maakt indruk op hen.

In een uiterste poging ze enige discipline bij te brengen wordt deze groep onder begeleiding gedropt op een onbewoond eiland. In deze ruige wildernis van bossen, riviertjes en rotsige bergen zullen ze moeten overleven zonder hulp van buitenaf.

Wanneer een begeleider op een ''beest''achtige wijze wordt vermoord in bijzijn van de anderen blijkt dat ze niet alleen zijn op het eiland. Een onzichtbare jager maakt met zijn levensgevaarlijke honden jacht op hen.
Niemand kan hen helpen, de enige redding is samenwerken in de strijd tegen hun dodelijke achtervolger voordat ze één voor één ten prooi vallen aan hem of zijn afgerichte honden...
CompAZG ID: 2780

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 19-3-2006
Speeltijd: 90 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Sean Pertwee, Toby Kebbell, Alex Reid, Stephen Wight,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Michael J. Bassett
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer