Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Circuit II: DTS (2003)

De ondergrondse vechtclub The Circuit organiseert in de gevangenis Ogden tegen betaling barbaarse gevechten voor rijke beschermheren. Slachtoffers worden gedwongen met Circuits Kampioen Pike 'Ten Strike' Roberts de ring in te gaan.

The Circuit floreert tot onderzoekend verslaggeefster Nicole Kent in the picture komt. Ze wordt in Pike's cel gegooid, waar ze ruw onder handen wordt genomen en voor dood wordt achtergelaten.

Dirk Longstreet (Olivier Gruner) breekt in de gevangenis in om uit te vinden wie achter de aanval op Nicole zat. Hij weet de hulp van Max (Lorenzo Lamas) te krijgen zodat hij toegang krijgt zonder zijn identiteit te hoeven prijsgeven. Dirk doet zich voor als een gevangene en belandt onmiddellijk bij de vechtclub. Die geeft hem de kans een flink geldbedrag te verdienen door voor de gevangenisdirecteur te vechten. Dirk werkt samen met celgenoot Jack 'Black Jack' Jessop (Michael Blanks) en vecht zichzelf een weg naar de harten van de gevangenen en de portemonnees van de rijke toeschouwers.
CompAZG ID: 2762

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 15-7-2003
Speeltijd: 87 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Gary Hudson, Chino XL, Olivier Gruner, Jalal Merhi, Lorenzo Lamas, e.a.
Geproduceerd door: Film One Productions
Regisseur: Jalal Merhi
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer