Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Rosary Murders (1987)

(GB)
Life in the Catholic Church of the Holy Redentor in Detroit is upset by a series of killings whose victims are all priests and nuns. All victims are found with a black rosary in their hands. Father Koesler begins collaborating with the police but soon finds himself in a spot when the killer decides to choose him as confessor.

(NL)
Bob Koesler is een moderne, hardwerkend priester, die in zijn rustig bestaan plotseling ruw wordt opgeschrikt door een serie bizarre en wrede moorden. Het zijn steeds katholiek priesters en nonnen die op een afgrijselijke wijze om het leven worden gebracht. Zij worden gevonden met een zwarte rozenkrans om de hand gewikkled, als een visitekaartje van de moordenaar. Priester Bob besluit de politie te helpen, totdat hij onverwacht met de moordenaar in de biechtstoel komt te zitten. Een situatie waarin zelfs bij een priester het koude angstzweet uitbreekt. Bob's onontkoombare zwijgplicht over de biecht, leidt hem tot een ware doodsverachting en wordt voor hem en zijn omgeving
CompAZG ID: 275

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 28-8-1987
Speeltijd: 100 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Donald Sutherland, Charles Durning, Roger Angelini, Anita Barone, B. Constance Barry, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Fred Walton
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer