Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Zero Boys (1986)

Ze noemen zich "Zero Boys", Steve, Larry en Rip, maar nullen zijn de drie allerminst. Dat blijkt als ze samen met de meisjes Janie, Sue enTrish in het holst van de nacht bij een verlaten boerderij stranden. De nacht wordt een nachtmerrie: een viertal zwervers heeft de boerderij omgetoverd in een groot martelkamp. Overal liggen skeletten in de diepvriezer geen vlees maar een vrouwenhoofd en een loodzware kist in de kamer blijkt het lijk van een meisje te bevatten. De zwervers hebben het op de zes gemunt, te meer als Teve met zijn Uzi-machinepistool een van de martelkamers vernietigd. Na zenuwslopende scenes lukt het de zes om per auto weg te komen. Als ze met Steve's jeep de bergweg afrijden, gaat Larry rechtop staan om een overwinningsgil te slaken. Het wordt echter zijn doodskreet. Overal zijn valkuilen, giftige slangen en vooral de met bijlen, messen en kruisbogen uitgeruste zwervers. Uiteindelijk besluit Steve hulp te gaan halen omdat ze met de meisjes niet snel genoeg opschieten. Rip verstopt zich met de
CompAZG ID: 274

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 22-11-1986
Speeltijd: 88 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer