Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Desperate Trail (1995)

REISGENOTEN. PARTNERS. GELIEFDEN. DIEVEN.

De charmante oplichter Jack Cooper rijdt in een postkoets richting het westen, op zoek naar het volgende stelletje sukkels dat zal denken dat hij een gemakkelijke prooi is. De temperamentvolle Sarah O'Rourke, met handboeien vastgeklonken aan sheriff Bill Speakes, is met dezelfde koets op weg naar het schavot. Binnen een paar uur zou iedereen op de plaats van bestemming moeten aankomen, maar ze worden overvallen door een onverwachte gebeurtenis. Cooper en O'Rourke nemen snel de benen en rennen voor hun leven. Regels tellen niet meer als de jacht wordt ingezet in dit zeer levendige verhaal over de twee vluchtelingen (Linda Fiorentino en Craig Sheffer). De sheriff (Sam Elliott) volgt zijn eigen wetten om hen te pakken te krijgen, dood of levend.

Laat de teugels vieren en geniet van deze goed geschreven (en goed geacteerde) western die tot het allerlaatst blijft verrassen (Leonard Maltin's Movie & Video Guide)
CompAZG ID: 2734

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 9-7-1995
Speeltijd: 89 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Sam Elliott, Linda Fiorentino, Craig Sheffer,
Geproduceerd door: Turner Home Entertainment, Motion Picture Corporation of America (MPCA)
Regisseur: P.J. Pesce
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer