Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Tube: Asiamania (2003)

Op de dag dat de nieuwe burgemeester de metro bezoekt, kaapt de levensgevaarlijke terrorist T de trein en begint een ware golf van terreur. De passagiers staan doodsangsten uit omdat T de trein vol explosieven heeft gestopt en dreigt de trein op te blazen. De laatste hoop ligt in handen van de hardnekkige detective Jay, die nog een oude rekening met T open heeft staan. 'Opgeven' komt in het woordenboek van Jay niet voor en hij gooit zijn leven in de waagschaal om T te stoppen. Maar de gladde en krankzinnige T is niet voor één gat te vangen. Een keiharde strijd op leven en dood ontvouwt zich met als inzet een trein vol mensen. Wat slechts weinigen weten is dat de plannen van T veel verder gaan en dat hij met zijn actie de levens van 13 miljoen mensen in zijn greep houdt. Hoever zal Jay moeten gaan om de doemsdag van T te voorkomen en is hij bereid daarvoor zijn eigen leven op te offeren?

Regisseur Baek Woon-Hak levert met Tube een knalhard actiespektakel af met veel vaart, actie, stunts en een forse dosis s
CompAZG ID: 2730

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2003
Speeltijd: 112 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Seok-hun Kim, Sang-min Park, Du-na Bae, Oh-jung Kwon, Joong-Hoon Park,
Geproduceerd door: CJ Entertainment, Mir Film, Media Companies: A-Film Distribution
Regisseur: Woon-Hak Baek
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer