Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Between Strangers (2002)

Deze onthullende speelfilm vertelt het verhaal van drie vrouwen. Drie vrouwen die worstelen met de keuzes in hun leven, hun verlangens én met steeds terugkerende dromen. Olivia (Sophia Loren) heeft jerenlang stiekem getekend en dit dit verlangen wordt steeds groter. In haar dromen ziet ze telkens haar dochter die ze als jong meisje gedwongen weggaf. Natalia (Mira Sorvino) is fotojounaliste en heeft zojuist voor het eerst de cover van een tjidschrift gehaald met haar foto, maar als ze achter de pijnlijke waarheid achter deze foto komt, weerhoudt het haar ervan haar succes te vieren. Catherine (Deborah Kara Unger), een begaaft celliste, heeft geen contact meer met haar familie. Ze wordt geteisterd door intense verdriet en haar zoektocht naar de oorzaak hiervan brengt haar hevig aan het wankelen. Het verhaal openbaart zich als de vrouwen worden meegevoerd door een visioen van een jong meisje. Het beeld van de voorbije jeugd en de sterke herinnering aan sluimerende verlangens inspireert de vrouwen. Het jonge meis
CompAZG ID: 2722

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 30-8-2002
Speeltijd: 93 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Pete Postlethwaite, Deborah Kara Unger, Malcolm McDowell, Klaus Maria Brandauer, John Neville, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer