Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Napoleon (1995)

Napoleon is een jonge golden retriever puppy met een neus voor avontuur. Wanneer hij op een dag zijn nieuwsgierige snoet in een rieten mand steekt, wordt hij plots omhoog getild door een tiental balonnen, die hem meevoeren tot diep in ht onherbergzame binneland van Australie. Daar gaat Napoleon, die zijn stoerheid wil bewijzen, op zoek naar z'n voorouders. Het durt echter niet lang voordat hij beseft dat zijn levensweg bezaaid is met heel wat gevaren en problemen. Een grandioze avonturenfilm voor de hele familie!
CompAZG ID: 2718

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 10-10-1995
Speeltijd: 81 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Jamie Croft, Philip Quest, Susan Lyons,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Mario Andreacchio
Auteur: Mario Andreacchio, Michael Bourchier, Mark Saltzman

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer