Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Midsomer Murders: Death of a Hollow Man (2004)

Het lijk van Agnes Gray wordt in een vijver gevonden. Ze was een eenzame vrouw die dol was op dieren. Op hetzelfde moment repeteert Joyce voor de amateurtoneeluitvoering Amadeus. Maar tijdens de premiere valt er een dode, Esslyn Carmichael, die door iedereen gehaat werd, snijdt op toneel zijn keel door met het scheermes waarmee hij in het toneelstuk als Salieri zelfmoord moest plegen. De tape is van het mes gehaald toen het achter de schermen lag. Iedereen kon er dus bij! Inspecteur Barnaby ontdekt dat deze 2 voorvallen meer met elkaar gemeen hebben dan zo in eerste instantie doet vermoeden.
CompAZG ID: 2715

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2004
Speeltijd: 100 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Richard Huw, Michael Cronin, Robert McIntosh, John Nettles, Sarah Badel, e.a.
Geproduceerd door: Bentley Production, Media Companies: Just Entertainment
Regisseur: Baz Taylor
Auteur: Caroline Graham

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer