Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Midsomer Murders: Beyond the Grave (2005)

Een schilderij met daarop het portret van een belangrijk persoon ui de geschiedenis van de streek, wordt in het Aspen Tallow museum volledig vernield. Wanneer Barnaby en sergeant Troy de zaak op zich nemen, gebeuren er tijdens hun onderzoek zeer mysterieuze dingen. Volgens de plaatselijke bevolking dwalen in het oude museum geesten rond en zijn die de oorzaak van de gebeurtenissen. Als er ook nog iemand vermoord wordt in de omgeving van het museum, staan Barnaby en Troy helemaal voor een moeilijke opgave.
CompAZG ID: 2713

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2005
Speeltijd: 102 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Prunella Scales, Roger Sloman, Cheryl Campbell, John Nettles, Neil Conrich, e.a.
Geproduceerd door: Bentley Production, Media Companies: Lime-Lights Pictures
Regisseur: Moira Armstrong
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer