Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Midsomer Murders: Death's Shadow (2005)

De succesvolle theater-directeur Simon Fletcher brengt een bezoek aan Badger's Drift. Hij is in het dorp opgegroeid maar heeft hier echter geen prettige herinneringen aan overgehouden. Daarom is zijn bezoek dan ook erg onverwacht. Korte tijd nadat hij in Badger's Drift is gearriveerd, wordt Richard Bayly, een belangrijke plaatselijke projectontwikkelaar, dood aangetroffen. Hij is vermoord met een eeuwenoud zwaard dat toebehoort aan de plaatselijke pastoor. Inspecteur Barnaby en zijn assistent Troy gaan op onderzoek uit.
CompAZG ID: 2704

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2005
Speeltijd: 103 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Timothy Bateson, Christopher Villiers, Julian Wadham, Richard Briers, Judy Parfitt, e.a.
Geproduceerd door: Bentley Production, Media Companies: Lime-Lights Pictures
Regisseur: Jeremy Silberston
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer