Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Midsomer Murders: Stranglers Wood (2005)

In een bos wordt het lijk gevonden van een Braziliaanse soapster die reclame maakte voor een Brits sigarettenmerk. Ze is gewurgd met een gestreepte das en is helemaal naakt. De plek roept bij Barnaby herinneringen op; het is het "Wurgersbos" waar enkele jaren geleden meerdere lijken werden gevonden, allen naakt en gewurgd. Wanneer het horloge van een van de dorpsbewoners bij het lijk wordt gevonden en de klei op de autobanden van diens auto overeenkomt met de klei bij het lijk, lijkt alles zo klaar als een klontje...... Maar Barnaby denkt daar anders over.
CompAZG ID: 2702

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2005
Speeltijd: 102 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Kathleen Byron, Jeremy Clyde, Peter Eyre, John Nettles, Toby Jones, e.a.
Geproduceerd door: Bentley Production, Media Companies: Lime-Lights Pictures
Regisseur: Jeremy Silberston
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer