Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Midsomer Murders: Written in Blood (2004)

Wanneer de beroemde schrijver Max Jennings wordt uitgenodigd op een bijeenkomst van de schrijversgilde in het plaatsje Badger's Drift, ontstaat er een flinke ruzie. De secretaris van de schrijversclub Gerald Hadleigh is het absoluut niet eens met de keuze van de andere leden. De volgende ochtend wordt Gerald dood aangetroffen. Inspecteur Barnaby wordt op de zaak gezet. Samen met zijn collega Troy ontdekt hij dat Gerald een totaal ander persoon is dan hij zich al die jaren naar de buitenwereld heeft voorgedaan. Wanneer ze op het spoor komen van het ware verleden, blijkt dat iemand niet wil dat de waarheid aan het licht komt. Deze persoon is tot alles in staat om de waarheid te bedekken.
CompAZG ID: 2700

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2004
Speeltijd: 100 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Timothy Bateson, John Shrapnel, Anna Massey, Joanna David, Murray Ewan, e.a.
Geproduceerd door: Bentley Production, Media Companies: Just Entertainment
Regisseur: Jeremy Silberston
Auteur: Caroline Graham

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer