Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

D-Day 6.6.44 (2004)

D-Day ... het beslissende keerpunt in de Tweede Wereldoorlog ... de meest gedurfde invasie in de geschiedenis ... het verhaal van keiharde gevechten en ongekende moed tijdens de cruciale eerste vierentwintig uur van de invasie ... de dag waarop de vrede binnen bereik kwam.

D-Day vertelt het aangrijpende verhaal van de invasie in Normandiƫ, hoe de landing werd gepland en uitgevoerd, gezien door de ogen van mensen die erbij waren. Het vertelt over de moed en opoffering van gewone mensen die ongelofelijke prestaties leverden.

Het is januari 1944 en de oorlog verkeert in een kritiek stadium. De troepen van Hitler vechten aan het Russische front en de geallieerden hebben de overhand in de lucht en op zee. Het moment is aangebroken om een Tweede Front te vormen. De invasie in Frankrijk staat op het punt te beginnen.

Terwijl Rommel en Hitler discussiƫren over de te volgen strategie,worden Eisenhowers plannen bedreigd door een rampzalige oefening waarbij zevenhonderd manschappen in het water van het Kanaal v
CompAZG ID: 2681

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2004
Speeltijd: 119 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Daniel Cerqueira, Bohdan Poraj, John Morris, Philip Rham, Albert Welling, e.a.
Geproduceerd door: BBC, Discovery Channel, ProSieben
Regisseur: Sally Weale, Kim Bour, Pamela Gordon, Richard Dale
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer