Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Colour of War: Hitler (2004)

Eén man. Eén volk. Eén duivelse droom. Aan de hand van originele kleurenfilmpjes en oude dagboeken en brieven probeert Hitler in Colour een beeld te schetsen van de twaalf traumatische en verwoestende jaren van Hitlers Derde Rijk.
Dit verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van degenen die het overleefd hebben: de aanvoerders en het volk, de onderdrukkers en de slachtoffers, de schuldigen en de onschuldigen.

Hitler in Colour vertelt over hoe Hitler aan de macht kwam, de manier waarop Duitsland veranderde in een nazi-staat en de onmenselijke behandeling die de joodse gemeenschap in Duitsland ten deel viel. Ook wordt er dieper ingegaan op zijn relatie met maîtresse Eva Braun. Het vertelt het verhaal van een land in oorlog: van de invasie van Polen tot de eerste nederlaag in de Slag om Engeland en van de ommekeer in Stalingrad tot de val van Berlijn, die het einde van Hitlers nazi-droom betekende.

Hitler in Colour bevat nooit eerder vertoonde archiefbeelden in kleur, die over een periode van tien jaa
CompAZG ID: 2672

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2004
Speeltijd: 71 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Adolf Hitler, Lutz Liebelt,
Geproduceerd door: Bridge Pictures, Carlton, TWI
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer