Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Murderball (2005)

De spectaculaire film Murderball was een groot succes over de hele wereld. Met ware doodverachting rammen mannen van Murderball op elkaar in. Ze zijn keihard en gevaarlijk; half mens, half machine. Murderball gaat over sport, rivaliteit, familierelaties, eer en wraak en gehandicapten.
Murderball is een heftige sport die het meest op rugby lijkt. Een sport die wordt gespeeld door lichamelijk gehandicapten in verstevigde rolstoelen. De film volgt het nationale Amerikaanse paralympische rugbyteam, die allen op hun eigen manier getekend zijn door het leven, maar als geen ander de strijd aangaan waardoor alle stereotypen over gehandicapten in één klap worden weggevaagd.
CompAZG ID: 2666

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 22-7-2005
Speeltijd: 88 minuten
Budget: $300,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Joe Bishop, Keith Cavill, Andy Cohn, Scott Hogsett, Christopher Igoe,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Henry Alex Rubin, Dana Adam Shapiro
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer