Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Quigley Down Under (1990)

Tom Selleck zet een van de beste rollen uit zijn carriere neer in deze moderne revisionistische western. Felle vuurgevechten, prachtige maar meedogenloze landschappen en pittige achtervolgingen vormen de ingredienten van deze actiekraker vol kogels en kruitdamp die het westerngenre weer nieuw leven inblaast.

Als scherpschutter Matthew Quigley (Selleck) aankomt in Australie met alleen zijn zadel en een waardevol Sharp geweer, denkt hij dat hiu op wilde honden moet jagen. Dat zijn opdracht bestaat uit het in koele bloeden doodschieten van Aboriginals die op het land van de machtige veehandelaar Marston (Alan Rickman) wonen, had hij niet verwacht. Quigley weigert mee te werken aan de misdadige praktijken van Marston en wordt al snel van jager tot opgejaagde. Hij gaat een bloedige strijd aan met Marston en zijn trawanten dier er al snel achter komen dat met Quigley en zijn geweer niet te spotten valt. En Quigley buigt voor niemand....behalve dan voor de bevallige, mysterieuze maar ook wat vreemde schoonheid
CompAZG ID: 2652

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 17-10-1990
Speeltijd: 115 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Alan Rickman, Chris Haywood, Tom Selleck, Laura San Giacomo, Ron Haddrick, e.a.
Geproduceerd door: Pathe
Regisseur: Simon Wincer
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer