Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Hollywood Hot Tubs (1984)

Het filmverhaal van de wilde, grappige, idiote en erotische belevenissen van drie vrienden, Leslie, Eddie en Chic. Hun oom Albert heeft enige jaren geleden z'n loodgietersbedrijf in Hollywood opgeheven om zich volledig te storten in de verkoop van Bubble-baden, de zogenaamde Hot Tubs. Een business die ' t uitstekend doet want Hot Tubs zijn razend populair in het glamoreuse Hollywood. Ons drietal vermaakt zich uitstekend met de reparatie van de Tubs, vooral als ze op karwei moeten in een nudistenkamp. Daar pikken ze er met plezier nog wat 'karweitjes'bij die wel "Hot " zijn, maar niets met de Tubs te maken hebben. Ook een huis "van lichte zeden "behoort tot de serviceadressen. Zou het toeval zijn dat de heren er meerdere malen terug moeten komen voordat de Hot Tub het weer naar behoren doet? Kortom 't wordt heter en heter in de Hollywood Hot Tubs.
CompAZG ID: 265

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-7-1984
Speeltijd: 104 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Jewel Shepard, Paul Gunning,
Geproduceerd door: Hollytubs
Regisseur: Chuck Vincent
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer