Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Prime (2005)

Rafi (Uma Thurman) mag dan een succesvolle zakenvrouw zijn, met de mannen in haar leven is het een grote puinhoop. Tot ze hals over kop verliefd wordt op de 14 jaar jongere student kunstschilderDavid (Bryan Greenberg). Rafi twijfelt vanwege het leeftijdsverschil, maar haar therapeute Lysa Metzger (Meryl Streep) moedigt haar aan om vooral te genieten van de nieuwe relatie.
Rafi moet leren om ook eens aan zichzelf te denken. Maar dan ontdekt dokter Metzger dat die fantastische jonge minnaar, die haar patiente zo gelukkig maakt, niemand minder is dan haar eigen zoon.
CompAZG ID: 2648

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 21-9-2005
Speeltijd: 100 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Meryl Streep, Annie Parisse, Jon Abrahams, Doris Belack, Ato Essandoh, e.a.
Geproduceerd door: Universal Pictures, Team Todd, Prime Film Productions LLC, Younger Than You
Regisseur: Ben Younger
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer