Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Rebound (2005)

Ooit was coach Roy (Matin Lawrence) een genie op het gebied van basketbal op de universiteit. De laatste tijd explodeert hij echter elke keer als hij het veld op loopt. Daarom wordt hij weggestuurd en mag hij pas terugkomen als hij zich weet te beheersen. Roy gaat op zoek naar een baan, maar krijgt slechts één aanbod: coach worden van het basketbalteam op een lagere school. Roy accepteert de baan, in hoop dat hij snel weer terug kan naar de universiteit. Zijn nieuwe team presteert bijzonder slecht, maar door een paar simpele aanwijzingen van Roy weten ze hun ondermaatse gemiddelde iets op te vijzelen. En zo vindt Roy iets waarvan hij dacht dat hij het lang geleden verloren was: liefde voor het spel.
CompAZG ID: 2632

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-7-2005
Speeltijd: 83 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Martin Lawrence, Patrick Warburton, Breckin Meyer, Horatio Sanz, Oren Williams, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Steve Carr
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer