Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Jorge Castro & Friends (2006)

"Jorge Casto & Friends" is de registratie van de reeks succesvolle concerten die de 'vierde tenor' het afgelopen jaar in Nederland gaf. Samen met zijn muzikale vrienden Carola Smit, Ben Cramer, Petra Berger, de jonge Charlotte, Willeke Alberti en ondersteund door een 40-koppig orkest, wist Castro het publiek te verrassen en ontroeren met zijn prachtige stemgeluid. Een prachtige entourage, een groot orkest en natuurlijk Jorge Castro maken deze DVD tot een muzikaal juweeltje. Uniek aan de de DVD is de diversiteit van leidjes. Zo zingt Jorge samen met de tienjarige Charlotte het nummer Vivo Perlei, met WIlleke Alberti zijn favorieten nummer 'Niemand laat zijn eigen kind alleen', maar ook nummers als 'Luna', 'Granada' en 'O Sole Mio' worden door Jorge prachtig vertolkt. De duetten met Carola Smit, Petra Berger en Ben Cramer behoren ook tot de hoogtepunten van de DVD. Bij de liefhebbers van het genre mag deze byzondere DVD/CD niet ontbreken in de collectie.
CompAZG ID: 2605

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2006
Speeltijd: 100 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Foreign Media Music
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer