Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Plop en het vioolavontuur (2005)

In Plop en het vioolavontuur raken kabouter Plop en zijn vrienden helemaal in de ban van muziek dankzij Anna, een meisje van 8. Wanner ze tijdens een wandeling hemelse klanken horen opstijgen uit een knus huisje aan de rand van het kabouterbos, kunnen ze hun nieuwsgierigheid niet bedwingen en gaan ze een kijkje nemen. Dat lopt volledig uit de hand en draait er op uit dat Anna haar kostbare viool laat vallen. Die is helemaal stuk en morgen heeft ze een belangrijk optreden! Hoe kunnen de kabouters haar helpen? Het wordt een spannend avontuur.
CompAZG ID: 2598

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 14-12-2005
Speeltijd: 65 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Aimé Anthoni, Agnes De Nul, Frans Bauer, Chris Cauwenberghs, Bert Cosemans, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer