Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Johan (2006)

Johan is de kroon op zijn werk, zoon nummer elf. Vader Rinus Dros is bezeten van voetbal en nu heeft hij het voor elkaar, zijn eigen elftal. Maar Johan is anders dan de rest, hij houdt van muziek en van zingen. Johan wordt steeds meer het buitenbeentje van de familie. Dan ontmoet hij zijn nieuwe buurmeisje Evy. In haar vindt hij iemand waarmee hij zijn passie kan delen. Hij wordt tot over zijn oren verliefd, maar ook zijn broer Johnny heeft gevoelens voor haar. Terwijl Johan's broers stuk voor stuk carrière maken bij de beste clubs van Nederland, jaagt hij zijn dromen achterna; zanger worden. Evy staat voor een moeilijk besluit, wordt ze liever de vrouw van een succesvolle voetballer of ligt haar hart toch bij haar eerste liefde Johan?
CompAZG ID: 2596

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2006
Speeltijd: 98 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s):
, Huub van der Lubbe, Ariane Schluter, Michiel Huisman, Leona Philippo, e.a.
Geproduceerd door: VARA, Buena Vista Home Entertainment, Media Companies: Egmond Entertainment
Regisseur: Nicole van Kilsdonk
Auteur: Mieke de Jong

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer