Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

An Officer and a Gentleman (1982)

Eens in de zoveel tijd wordt er een film gemaakt die werkelijk iedereen in zijn grip houdt en boven zijn publiek uitstijgt. "An Officer and a Gentleman "is zo'n film en zit vol romantiek en vriendschap.

De éénling Zack Mayo (Richard Gere) besluit zijn kansarme millieu de rug toe te keren door middel van een veelbelovende carrière bij de marine. In dertien meedogenloze weken leert hij het belang van dicipline, vriendschap en liefde.

Drilinstructeur Louis Gosset Jr. leert hem dat niemand het alleen redt. Zack hervindt zijn zelfrespect en wordt en passant verliefd op Paula (Debra Winger).
CompAZG ID: 2581

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 28-7-1982
Speeltijd: 119 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): David Keith, Richard Gere, Robert Loggia, Grace Zabriskie, Lisa Eilbacher, e.a.
Geproduceerd door: Lorimar Film Entertainment
Regisseur: Taylor Hackford
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer