Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

New Police Story (2004)

De belangrijke opdracht van inspecteur Wing (Jackie Chan) van de politie van Hong Kong om een bende aan videospelletjes verslaafde bankovervallers, geleid door de kwaadaardige Joe, op te pakken mislukt. Zijn hele team wordt op gruwelijke wijze afgeslacht. Hijzelf wordt op non-actief gesteld. Zijn schuldgevoelens over de dood van zijn agenten drinkt hij weg met de nodige alcohol. De jonge politieagent Frank (Nicholas Tse) brengt hem weer bij zijn positieven om samen de strijd aan te binden met de bende van Joe.
CompAZG ID: 2567

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 24-9-2004
Speeltijd: 123 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: ZH
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Jackie Chan, Daniel Wu, Nicholas Tse, Mak Bau, Tak-bun Wong, e.a.
Geproduceerd door: China Film Group Corporation
Regisseur: Benny Chan
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer