Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Meer Mounties (1968)

Op deze box gaan we wat verder terug in de tijd, namelijk naar de tijd dat Rene van Vooren en Piet Bambergen hun sketches voor de AVRO maakten. Na opgetreden te hebben in shows van Johnny Jordaan en Rudy Carell kregen de Mounties van 1968 tot 1977 hun eigen shows bij de AVRO. Die werden door miljoenen kijkers bekeken en vooraal de momenten waarop Piet als vrouw ten tonele verscheen, waren hilarisch. De sketches van de Mounties stonden garant voor een avondje topamusement van de bovenste plank, en dat kunt u nu weer met deze 3 DVD box. 3 DVD's met de allerbeste grappen en grollen van de Mounties.
CompAZG ID: 2558

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1968
Speeltijd: 190 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Piet Bambergen, René Van Vooren,
Geproduceerd door: Videofilm Express
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer