Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Interview With a Serial Killer (1994)

De nachtelijke straten worden geteisterd door een serie moordenaar - the white Angel - zijn doelwit is meisjes in het wit. Hij bezoekt ze als de Engels van de Dood.
Misdaad schrijver Ellen Carter heeft een duister geheim - het lichaam van haar man zit verborgen achter de stenen muur van haar huis. Verborgen, totdat de misterieuze Leslie Steckler een kamer huurt. Hij ontdekt het lichaam. Hij gebruikt het om haar te chanteren en laat haar de definitieve studie over massa moord schrijven - zijn biografie. Hierbij zegt hij de beruchte White Angel te zijn.
In een zenuwslopende kat en muis spel proberen Carter en Steckler elkaar te ontlopen totdat Steckler Carter's beste vriend gruwelijk vermoord. Carter weet nu dat ze geen keuze heeft, ze moet Steckler vermoorden, ze zal Steckler vermoorden.... de grote jager wordt nu zelf de prooi.
CompAZG ID: 254

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 15-4-1994
Speeltijd: 90 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Harriet Robinson, Don Henderson, Peter Firth,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Chris Jones
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer