Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Toys (1992)

Treed binnen in de een spectaculaire wereld vol eigenaardigheden, plezier en fantasie in deze bejubelde film, geregisseerd door Oscar® winnaar Barry Levinson (Rain Man, Sleepers), en met een prachtige hoofdrol van Oscar® winnaar Robin Williams.

Williams speelt Leslie Zevo, een opgewekte man die de speelgoedfabriek van zijn overleden vader moet redden uit de handen van zijn kwaadaaridge oom (Michael Gambon). Hij is een oorlogszuchtig genraal die wapens maakt en die vermomt als speelgoed. Bijgestaan door zijn zuster (Joan Cusack) en vriendin (Robin Wright), neemt Leslie zich voor om zijn oom te dwarsbomen en plezier en onschuld terug te brengen in de wereld.
CompAZG ID: 2539

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 18-12-1992
Speeltijd: 117 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Robin Williams, Arthur Malet, Robin Wright, Debi Mazar, Michael Gambon, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Barry Levinson
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer