Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Unbearable Lightness of Being: 2-Disc Special Edition (1988)

Praagse lente, 1968. Laat anderen zich maar druk maken over kleinigheden zoals vrijheid en het najagen van geluk. De chirurg en zelfverklaarde vrouwengek Tomas concentreert zich liever op het geluk dat de jacht hem oplevert. Hij is vastbesloten op een ondraaglijk lichte manier te leven, wars van enig engagement of communisme.

Tot zijn zoektocht naar instant genot onverwachts omslaat in verliefdheid. De lyrisch-erotische verfilming van Milan Kundera's zinderende roman is een triomf over de hele lijn, in een regie van Philip Kaufman (The Right Stuff, Henry & June) en een productie van de legendarische Saul Zaentz (The English Patient, Amadeus). De ijzersterke cast - Daniel Day-Lewis, Juliette Binoche en Lena Olin - zet op onvergetelijke wijze de driehoeksverhouding neer die Tomas' wereld beheerst. Het is een steeds wisselende wereld waarin hoop vervliegt en weer opduikt, waarin levens beurtelings onderdrukt worden en door een diepe, volwassen liefde hun kracht herwinnen.
CompAZG ID: 2530

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 5-2-1988
Speeltijd: 165 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Daniel Day-Lewis, Juliette Binoche, Derek de Lint, Lena Olin,
Geproduceerd door: The Saul Zaentz Company
Regisseur: Philip Kaufman
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer