Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Flooding: Special Edition (2000)

Nadat Joyce haar echtgenoot op wrede wijze is vermoord, weigert ze haar strandhuis te verlaten. Gevangen in haar eigen huis besluit ze nooit meer naar buiten te gaan, ze lijdt onder het verschrikkelijke trauma van het verlies van haar man. Met de hulp van een psycholoog probeert ze het verleden achter zich te laten tot iets duisters en gewelddadigs haar huis begint binnen te dringen....
CompAZG ID: 253

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2000
Speeltijd: 97 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Brenna Gibson, Lauren Baily, Greg Fawset, Dominic Dirto, Randy McLeod, e.a.
Geproduceerd door: Greenlight Productions
Regisseur: Todd Portugal
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer