Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Anouk - Anouk Is Alive (2006)

Anouk is Alive is het zevende album van Anouk uit 2006 en tevens haar eerste echte livealbum. Dit album bevat de complete registratie van haar vier Ahoyconcerten in Rotterdam. Ook is er een gelijknamige dubbel-dvd uitgekomen met dezelfde nummers. De dvd stond wekenlang op 1 in de muziek-dvd charts. Ter promotie van het album werd het nummer More Than You Deserve als videoclip uitgebracht.
CompAZG ID: 2513

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 28-4-2006
Speeltijd: 139 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: NL
Website: Officiële website
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Anouk, Hans Eijkenaar, Leendert Haaksma,
Geproduceerd door: EMI Films
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer