Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

La Haine: 2 Disc Special Edition (1995)

Tijdens een confrontatie tussen opstandige jongeren en de politie in een buitenwijk raakt een Arabische jongen gewond en verliest een agent zijn pistool. De jongen belandt in een ziekenhuis, het pistool in de handen van zijn vrienden Vinz (een Joodse jongen), Saïd (een Arabische knaap) en de zwarte Hubert. Kassovitz volgt deze drie jongens de 24 uur naar het incident. Ze zwerven door hun troosteloze wijk, provoceren agenten (en vice versa), bezoeken hun vriend in het ziekenhuis, trekken naar de binnenstad van Parijs, proberen een auto te pikken, praten over hun leven en de toekomst, vechten met skinheads, worden door de politie opgepakt, kunnen niet terug naar huis, verlummelen een nacht in de stad, meen de eerste trein naar hun buitenwijk en daar vroeg in de ochtend, komen de spanning en haat die zich een dag lang in hen ophoopten tot een fatale ontlading.
CompAZG ID: 2511

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-9-1995
Speeltijd: 95 minuten
Budget: $3,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: FR
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Edouard Montoute, Mathieu Kassovitz, Saïd Taghmaoui, Benoît Magimel, Hubert Koundé, e.a.
Geproduceerd door: Le Studio Canal+
Regisseur: Mathieu Kassovitz
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer